skhtma.jpg

برگزاری ششمین دوره مسابقات آشپزی

 

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یک دوره مسابقه آشپزی در بین دانشجویان برگزار گردید.

 

رییس دانشگاه در حاشیه این مسابقه بیان داشتند: بسیاری از دانشجویان به دلیل مشغله درسی و دوری از خانواده به مصرف هرگونه مواد غذایی روی می آورند که در این میان استفاده از غذاها فست فود در میان دانشجویان رواج زیادی پیدا کرده است؛ بنابراین توجه به تغذیه سالم و با ارزش غذایی بالا در زمان تحصیل و بالاخص فصل امتحانات باید از سوی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد.

 

دکتر امیر احمدی تصریح نمودند: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج استفاده از غذای اصیل و سالم ایرانی، همچنین ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان بوده است.

 

همچنین در ادامه مراسم آقای قدرتی مدیر دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از استقبال پرشور دانشجویان در اینگونه مراسم ها افزودند: ملاک ارزیابی در انتخاب بهترین غذای طبخ شده طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزئین غذای مورد نظر بوده است.

 

در پایان مسابقه با رای داوران حاضر در انواع غذای طبخ شده توسط دانشجویان، به سه گروه برتر کارت هدیه و جوایز نفیسی اهدا شد.

 

 

                                                 

 

 

 

 

روابط عمومی دانشگاه

 

 

 

 

 

 

  آدرس: کمربندی سبزوار، تقاطع جاده بردسکن 

        کدپستی: 9615918339             صندوق پستی: 679                   تلفن :  44200980 - 051          فکس : 44200981 - 051          فکس مستقیم : 44200886 - 051

   پست الکترونیکی: university.new.tech@gmail.com                                                           تمامی حقوق متعلق به دانشگاه فناوری های نوین سبزوار می باشد.